Ajankohtaista


Oikein hyvää joulua!

”Kolme yötä jouluun on, laskin aivan itse eilen..” Lauletaan jämsäläisen Petter Ohlsin kynästä lähtöisin olevassa joululaulussakin. Joulunalusviikon kiireet ovat nyt takanapäin, ja tehtaan väki hiljentyy joulun viettoon. Lepohetki kiireisen vuoden jälkeen onkin paikallaan, sillä  alkuvuodesta on tiedossa monenlaista uutta ja mielenkiintoista.

Tänä jouluna olemme päättäneet tukea Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa osallistumalla joulukeräykseen. Osallistumalla joulukeräykseen olemme mukana auttamassa kotimaan lapsia. Suomessa elää yli satatuhatta lasta köyhissä perheissä.  Köyhyys vaikuttaa lapsen koko elämään. Joulukeräyksen tuotoilla maksetaan lasten harrastusmaksuja ja  oppikirjoja koko lukio- tai ammattiopintojen ajalle. Lahjoitusten turvin nuorten tulevaisuus ei jää pelkän peruskoulun varaan, vaan he voivat valmistua ylioppilaaksi tai ammattiin.

Lahjoitamme myös Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry -avustusjärjestölle lavallisen ILO-tuotteita alkavalle uudelle vuodelle. Järjestö toimii jakamalla vaate- ja ruoka-avustuksia ympäri vuoden niitä tarvitseville sekä järjestämällä erilaisia vähävaraisille ja syrjäytyneille suunnattuja tapahtumia.

Ennen joulun viettoon siirtymistä tehtaalla vietettiin jo perinteeksi muodostunutta puurojuhlaa. Juhlapuheessaan toimitusjohtaja Esa Luomanperä kertasi lyhyesti kuluneen vuoden tapahtumia. Hän pohdiskeli myös joulun pyhien sijoittumista työnantajan kannalta hankalasti, mutta taas työntekijän kannalta parhaalla mahdollisella tavalla. Luomanperä kehottikin henkilöstöä rentoutumaan ja nauttimaan pitkistä vapaista ja yhdessäolosta läheisten kanssa. Samalla hän kiitti työntekijöitä annetusta työnpanoksesta.

Toivotamme oikein hyvää joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta!

Julkaistu: joulukuu 21, 2018 7:09ILO Coconen valittu Product Of The Year Award 2018- kilpailun finaaliin

ILO Coconen on valittu Free From Functional Food Expo 2018-messujen järjestämän Product Of The Year Award 2018- kilpailun finaaliin.

Kilpailuun on Free Functional Food Expo -näytteilleasettajien tuotteiden joukosta valikoitu 40 innovatiivisinta ja ainutlaatuista tuotetta.  Nämä finalistituotteet ovat nähtävillä  Tukholmassa, FFF

Expon yhteydessä järjestetyssä Innovation Pavilion -näyttelyssä Kistamässan -messukeskuksessa. Asiantuntijoista koostuva tuomaristo, toimittajat, elintarvikealan asiantuntijat ja vierailijat valitsevat seuraavien luokkien voittajat:

”Paras uusi merkki”
”Vuoden tuote”
”Lifetime Achievement”

Palkintoseremonia, jossa voittajat ilmoitetaan,pidetään klo 17.00 keskiviikkona 16. toukokuuta VIP-salissa – näyttelyvastaanoton aikana.

Julkaistu: toukokuu 14, 2018 10:55Vegaanin pizzamurun pakkaus on uudistunut!

Jokilaakson Vegaanin pizzamurun pakkaus on saanut uuden, raikkaamman ilmeen. Uuden ulkoasun myötä Vegaanin pizzamuru siirtyi ILO-tuotemerkin alle. ILO-tuotteita oat pizzamurun lisäksi ILO Coconen kookosmaitovalmiste, ILO Hummukset sekä  ILO Guacamole. ILO-tuotteet ovat 100% kasviperäisiä. Uudet pakkaukset löytyvät kaupojen hyllyiltä jo tämän viikon aikana.

Julkaistu: huhtikuu 16, 2018 8:34Jämsäläinen Ilo Hummus Härkäpapu Vuoden Suomalainen Elintarvike finaaliin 2018!

Jämsäläisen Jokilaakson Juuston ILO Hummus Härkäpapu on valittu Elintarviketeollisuusliiton Vuoden Suomalainen elintarvike 2018 finalistiksi.

– Olemme valmistaneet hummuksia Jämsässä jo 10 vuotta. Halusimme kehittää kotimaisen version kansainvälisestä tuotteesta. Hummukset ovat kasvava tuoteryhmä. Ne sopivat erinomaisesti niin leivän päälle kuin dippaukseen sekä myös juhlavammankin illallisruoan lisukkeeksi. ILO Hummukset sopivat myös niille, jotka välttelevät ruuassaan maitoa, gluteiinia tai kolesterolia, sanoo Jokilaakson Juuston toimitusjohtaja Esa Luomanperä.

Härkäpapu hummus on trendikäs, ajankohtainen tuote. Se on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja soijaton. Tuotteessa käytetty härkäpapu on suomalaista ja se on pääraaka-aineena tuotteessa.

Tuotteen pehmeän samettinen rakenne levittyy mukavasti ja sitä voi käyttää myös ruuan lisukkeena sekä dippailuun. Härkäpavun, kikherneen ja seesamin liitto yhdistettyinä mausteisiin on kombinaatio, jota kannattaa kokeilla!

ILO-hummuksia saa K-kaupoista ja S-ryhmän myymälöistä sekä monista muista hyvin varustetuista elintarvikeliikkeistä kautta maan. ILO- hummukset maksavat noin 2 euroa 150 g pakkauksessa.

Kilpailun voittaja valitaan toukokuun 2. päivänä Ravintola Palacessa järjestettävässä tilaisuudessa. Voittaja julkistetaan 15.5. Elintarvikepäivässä Messukeskuksessa.

Jokilaakson Juusto valmistaa Jämsässä sulatejuustoja kauppaketjujen tuotemerkeille ja jalostaa perinteisiä juustoja esimerkiksi raasteiksi. Tuotteitamme ovat esimerkiksi Jokipoika-tuotteet; sulatejuusto ja Ghee Kirkastettu voi sekä Silva- juustolevitteet.

ILO tuotemerkillä valmistamme erilaisia kasvipohjaisia tuotteita, kuten ILO Coconen kookosmaitovalmiste sekä ILO Hummus levitteet .

 

Tutustu tuotteeseen

Lisätietoja
Jokilaakson Juusto Oy:
Toimitusjohtaja
Esa Luomanperä
esa.luomanpera@silva.fi
www.silva.fi
040 042 6187

Elintarviketeollisuusliitto:
Toimitusjohtaja
Pia Pohja
pia.pohja@etl.fi
040 545 7285

Kuvassa vas. Laatupäällikkö Johanna Jokinen, Marja Paananen ja Tuotantopäällikkö Sari Soikka. (Kuva: Johanna E. Jokinen)

Julkaistu: maaliskuu 26, 2018 2:55Joulu on tulossa! Tilaa herkulliset juustopaketit Jokilaakson Juustolta!

Jouluinen tervehdys täältä Juustolasta!

Lahjat henkilökunnalle hankkimatta? Entäpä yhteistyökumppanit? Nyt voit tilata Jokilaakson Juusto Oy:n ihanan juustopaketin, jolla muistat henkilökuntaasi tai yhteistyökumppaneitasi vuoden tärkeimpänä juhlana. Olemme koonneet maistuvimmat tuotteemme ja pakanneet ne lahjarasiaan. Jouluiseen makumaailmaan sopivat  Blackie

tuorejuustot sekä Jokilaakson Savujuusto ovat mainio lisä juustolautaselle. Juustocremellä loihdit joulupöytään vaikka suppilovahverokeiton. Jokipoika-tuoteperhe on mukana kokonaisuudessaan; Perinteinen maustamaton sulatejuustopala, uusi maku ’Cheddar’ sekä trendikäs Jokipoika Ghee- kirkastettu voi.

Joulupaketin hinta 18,90 €
Tilaathan omasi 5.12. mennessä, niin paketit ehtivät varmasti ajoissa!

Julkaistu: lokakuu 24, 2017 11:16Terveiset Anuga-messuilta!

Olimme mukana Anuga-messuilla Kölnissä 7-11.10.2017. Anuga-messut on suurin  kansainvälinen elintarviketeollisuuden tapahtuma. Tänä vuonna 34. kerran järjestetyssä tapahtumassa oli mukana yli 7400 näytteilleasettajaa 107 eri maasta.  Messuilla vieraili yli 165 000 alan ammattilaista 189 eri maasta.

Anuga-messut on meille merkittävä tapahtuma, olimme mukana jo yhdeksättä kertaa, toteaa toimitusjohtaja Esa Luomanperä. Vallitsevat ruokatrendit tulivat messuilla hyvin esille. Viiden messupäivän aikana tapasimme myös paljon yhteistyökumppaneita, vanhoja ja nykyisiä asiakkaita sekä esittelimme tuotteita ja toimintaamme, Luomanperä kertoo.

 

 

Julkaistu: lokakuu 13, 2017 7:11Takaisinveto; Vegaanin pizzamuru 175g saattaa sisältää maidon ainesosia, jota ei ole merkitty ainesosaluetteloon

Tiedote maitoallergisille

Vegaanin pizzamuru 175g saattaa sisältää maidon ainesosia, jota ei ole merkitty ainesosaluetteloon

Valmistaja: Jokilaakson Juusto Oy

Parasta ennen: 5.6.2017, 12.6.2017, 19.6.2017 (koskee vain näitä tuote-eriä)

Pakkauskoko: 175 g

EAN: 6430016342285

 

Vegaanin pizzamuru 175g saattaa sisältää maidon ainesosia, mutta sitä ei ole merkitty ainesosaluetteloon. Tuote on valmistettu linjalla, jossa käsitellään maitotuotteita. Tuote voi olla vaarallinen maitoallergisille henkilöille. Muille tuote on turvallinen.

 

Jälleenmyyjiä on ohjeistettu poistamaan tuotteet välittömästi myynnistä.

 

Maidolle allergisia tuotteen ostajia pyydetään palauttamaan virheelliset tuotteet ostopaikkaan tai tyhjä pakkaus osoitteeseen Jokilaakson Juusto Oy, Lukkoilantie 33, 42100 Jämsä. Pakkauksesta tulee ilmetä tuotteen päiväys. Ostos hyvitetään.

Pahoittelemme tapahtunutta.

Lisätietoja antaa: Laatupäällikkö Johanna Jokinen, Jokilaakson Juusto Oy, puhelin 040-5943655, myynti@silva.fi

 

Tillbakadragande, meddelande till mjölkallergiker

Vegaanin pizzamuru 175g kan innehålla mjölk, fastän detta inte märkts ut i ingrediensförteckningen

Tillverkare: Jokilaakson Juusto Oy

Bäst före: 5.6.2017, 12.6.2017, 19.6.2017 (gäller endast dessa partier av produkten)

Förpackningens storlek: 175 g

EAN: 6430016342285

 

Vegaanin pizzamuru 175g kan innehålla mjölk, fastän detta inte märkts ut i ingrediensförteckningen. Produkten är produceras på linjen, som behandlade mjölkprodukten.

Produkten kan således vara farlig med tanke på mjölkallergiker. För andra är produkten säker.

Återförsäljarna har uppmanats att omedelbart ta bort produkterna från försäljning.

Julkaistu: toukokuu 30, 2017 3:21Jokipoika-tuoteperheeseen odotettu uutuus: Jokipoika Cheddar

JOKIPOIKA_2017_CHEDDAR_01Jokipoika-sulatejuustot kasvavat uutuusmaulla cheddar. Sulatejuustona cheddar on maultaan pehmeän täyteläinen. Hampurilaisjuustona tunnettu cheddar soveltuu sellaisenaan myös leivän päälle sekä monipuoliseen ruoanlaittoon.

 

Kokeile esimerkiksi kuutioituna salaattiin, kastikkeisiin, uuniruokiin, raastettuna pizzan ja piirakan päälle, grillieväisiin ja tex mex -ruokiin. Jokipoika Cheddar on höyläytyvä ja se myydään kätevässä 250 g pakkauksessa. Tuote on valmistettu Jämsässä ja se on laktoositon.

Jokipoika Cheddar on osa Jokipoika-tuoteperhettä, johon kuuluu myös perinteinen Jokipoika-sulatejuustopala sekä Jokipoika Ghee Kirkastettu Voi.

 

 

Julkaistu: toukokuu 24, 2017 5:47Jokilaakson Juuston Juustocreme on korkilliseen pakkaukseen pakattu juokseva sulatejuusto

Basic RGBJokilaakson Juuston Juustocreme on ruuanvalmistukseen tarkoitettu sulatejuusto, jossa maistuu hienostunut, aromikas suomalainen sulatejuusto. Juustocreme on monipuolinen ja helppo tuote maistuvaan ruoanlaittoon. Loihdit siitä herkulliset keitot, padat ja tex mex –ruoat nopeasti ja vaivattomasti. Tuote taipuu myös erinomaisesti sekä suolaiseen että makeaan leivontaan.

Tuotteen pakkaustapa on tuoteryhmässään uusi; Juustocreme pakataan helppokäyttöiseen korkilliseen pussiin. Uudelleen suljettavan korkin ansiosta tuotetta on helppo annostella ja käyttää myös pienemmissä erissä. Jämsäläistä Juustocreme sulatejuustoa saa K-kaupoista, Prismoista sekä muista hyvin varustetuista elintarvikeliikkeistä kautta maan. Tuote on kaupoissa helmikuussa 2017.

Julkaistu: helmikuu 10, 2017 8:34Herkulliset joululahjat Jokilaakson Juustolta!

Joulu tulossa! Lahjat henkilökunnalle hankkimatta? Entäpä yhteistyökumppanit? Nyt voit tilata Jokilaakson Juusto Oy:n ihanan juustopaketin, jolla muistat henkilökuntaasi tai yhteistyökumppaneitasi vuoden tärkeimpänä juhlana.

Jouluiseen makumaailmaan sopivat juustot on pakattu kauniiseen lahjarasiaan. Blackie tuorejuustot sekä Jokilaakson savujuusto ovat mainio lisä juustolautaselle ja Silva-levitteissä perisuomalaiset maut; savumuikku ja mustatorvisieni. Silva mustatorvisieni voitti Suomen paras sulatejuustopalkinnon juustojen valtakunnallisessa laatukilpailussa. Mukana myös trendikäs Jokipoika Ghee- kirkastettu voi. Tilaukset kätevästi sähköpostitse puhelinmyynti@silva.fi tai puhelimitse 041 4323 215

Joulu2016

Julkaistu: marraskuu 21, 2016 8:49Silva mustatorvisieni paras sulatejuusto juustojen laatukilpailussa

Silva Mustatorvisieni juustolevite voitti sulatejuustosarjan juustojen valtakunnallisessa laatukilpailussa. Suomen Juustonvalmistajain Yhdistyksen, Suomen Pienjuustolayhdistyksen ja Juustonvalmistajain säätiön järjestämän laatukilpailun sulatejuustosarjassa kilpaili yhdeksän juustoa. Jokipoika sulatejuustopala menestyi myös hyvin: se oli paras sulatejuustopala.

Valtakunnallisen juustojen laatukilpailun tulokset julkistettiin viikonloppuna Maan Ween Wiljaa -tapahtumassa Jyväskylässä. Ehdokkaita arvioi juustoasiantuntijoiden raati, jonka jäsenet edustivat muun muassa eri juustonvalmistajia, elintarviketurvallisuusvirasto Eviraa ja luonnonvarakeskus Lukea. Raadin jäsenet antoivat juustoille pisteitä kolmessa kategoriassa, jotka olivat ulkonäkö, rakenne sekä maku ja haju. Lopullisissa pisteissä painotettiin kunkin juustoryhmän tärkeimpiä ominaisuuksia, joista maku on kuitenkin aina tärkein.

Suomen Juustonvalmistajain Yhdistyksen, Suomen Pienjuustolayhdistyksen ja Juustonvalmistajain säätiön yhteinen laatukilpailu järjestetään joka toinen vuosi. Sen tavoitteena on edistää suomalaisen juustonvalmistustaidon kehittymistä sekä lisätä suomalaisten juustontuntemusta.

Jokilaakson Juusto valmistaa Silva-sulatejuustolevitteet Jämsän tehtaallaan. Valikoimaan kuuluu voittaneen mustatorvisienen lisäksi mm. savuporo, savumuikku ja chevre, –maut. Tuotteet valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista ja mausteina käytetään mm. Pielisen muikkua ja kotimaista kylmäsavustettua poronpaistia.

Lisätietoja:      

Jokilaakson Juusto Oy, toimitusjohtaja Esa Luomanperä p. 0400-426187

Silva mustatorvisieni

juustonvyhdistys

Julkaistu: syyskuu 19, 2016 5:52Jokilaakson Juusto Oy:n ja Laurean liiketalouden opiskelijoiden yhteistyö on jatkunut jo vuosien ajan

Laureayhteistyö1Laureayhteistyö2

Julkaistu: helmikuu 24, 2016 8:30Jokipoika Ghee Kirkastettu voi

Ruokablogien suosikki nyt ruokakaupoissa valmiina tuotteena!

Ghee eli kirkastettu voi on noussut viime aikoina sosiaalisen median ilmiöksi ruokablogien kautta.

Kirkastettua voita voidaan käyttää monipuolisestJOKIPOIKA_ghee_tupla_01i ruoanlaiton yhteydessä mm. paistamiseen ja blinien valmistamiseen. Erityisen suosittua ghee on  intialaisessa keittiössä. Ruokablogien suosikki on Ghee Bulletproof-kahvi, jossa kahviin lisätään gheetä ja MCT-öljyä.

Kirkastettua voita on käytetty ruoanlaitossa ja lääkkeenä jo vuosisatoja. Ghee valmistetaan voista poistamalla voin vesiosa ja rasvaton kuiva-aine. Tuote on kuumana öljyä ja kylmässä kovaa.

Ghee kestää korkeita lämpötiloja eikä muutu transrasvoiksi paistaessa. Kirkastettu voi maistuu aavistuksen makeammalle kuin tavallinen voi.

Jokilaakson Juusto Oy toi helmikuussa kauppoihin ensimmäisenä Suomessa kirkastetun voin valmiina kuluttajatuotteena. Jokipoika Ghee Kirkastettu voi myydään helposti avattavassa 200 gramman rasiassa, josta on helppo leikata sopivankokoinen pala. Tuote on laktoositon ja suolaton. Ghee säilyy hyvin, jopa 8 kuukautta.

Jokilaakson Juusto Oy on gourmet-juustolevitteisiin erikoistunut pienjuustola, jonka tehtaalla Jämsässä valmistuu myös Silva-juustolevitteitä sekä ILO-hummusta. Kirkastettu voi valmistetaan yhteistyöyrityksessä Alankomaissa ja pakataan Jämsässä.

Julkaistu: helmikuu 23, 2016 6:02Jokipoika sulatejuustopalan pakkaus on uudistunut!

JokilaaksonJuusto_bannerit_1200x429px_2Jokipoika-pakkauksen uudistuneen, raikkaan ja kotoisan ruutukuosin alta löytyy tuttu, herkullinen sulatejuusto. Käytä Jokipoika sulatejuustoa sellaisenaan leivän päällä tai monipuolisesti erilaisiin ruokiin, kuten keittoihin, kastikkeisiin ja paistoksiin. Tuote sopii mainiosti myös leivontaan; suolaisiin piirakoihin ja pitsan päälle. Kurkista Reseptit-sivulta meidän käyttövinkkimme!

Julkaistu: tammikuu 7, 2016 9:28Jokilaakson Juuston väki toivottaa hyvää joulua!

JJ_joulukortti_2015

Julkaistu: joulukuu 21, 2015 11:48Herkulliset joululahjat työntekijöille ja yhteistyökumppaneille!

joulumainos15kuvaTilaa nyt herkulliset joululahjat työntekijöille ja yhteistyökumppaneille Jokilaakson Juustolta. Jouluiseen makumaailmaan sopivat juustot on pakattu näppärään ja monikäyttöiseen mustaan kylmälaukkuun, josta on iloa myöhemminkin. Blackie tuorejuustot sekä Jokilaakson savujuusto ovat mainio lisä juustolautaselle ja Silva-levitteissä perisuomalaiset maut; savumuikku, savuporo ja mustatorvisieni.

Julkaistu: marraskuu 18, 2015 8:40Jokilaakson Juusto Oy mukana Uuden Lastensairaalan kiitoskonsertin talkoolaisten ruokkimiseksi

LIVE_AID-A4_webHistoriallinen Uusi Lastensairaala 2017 -keräys huipentui Live Aid -konserttiin, joka toteutettiin kokonaan talkoovoimin. Lipputulot tullaan ohjaamaan lyhentämättömänä maailman parhaan lastensairaalan rakentamiseen. Olimme myös mukana Suomen suurimmissa talkoissa!

Kaikki Live Aid –kiitoskonsertin rakennustyössä Olympiastadionilla mukana olevat ihmiset paiskivat töitä palkatta ­tai oikeammin ruokapalkalla. Sodexon kahviossa tarjoiltiin aamupalaa, lounasta, päivällistä ja yöpalaa kaikille mukana olijoille. Elintarvikkeet olivat parinkymmenen ruoka-­alan yrityksen lahja USL­hankkeelle ja ruoanvalmistuksesta huolehti Sodexon henkilökunta.

Julkaistu: syyskuu 21, 2015 12:37Jokipoika -leikattava sulatejuusto maistuvaan ruoanlaittoon

Jokipoika- Juustoa Jämsästä. Perinteisin menetelmin valmistettu Jokipoika-sulatejuusto saapuu juustohyllyihin! Huolellisesti käsityönä valmistetussa uutuudessa maistuu hienostunut ja aromikas emmentaljuusto. Se soveltuu monipuoliseen ruoanlaittoon; keittoihin, patoihin, pastaan ja leivän päälle. Kokeile myös leivonnaisiin, kuten suolaisiin piirakoihin. Jokipoika on pakattu muovikalvossa kätevään 250 g pahvirasiaan. Tutustu uutuuteen klikkaamalla kuvaa.

Julkaistu: syyskuu 21, 2015 12:15ILO Luomu Porkkana Hummus on Tähtituote 2014-finalisti!

Tähtituoteversioita2111_2ILO Luomu Porkkana Hummus on kotimainen versio kansainvälisestä tuotteesta. Se valmistetaan kotimaisesta luomuporkkanasta ja luomurypsiöljystä. Se sisältää vain aitoja raaka-aineita: porkkanaa, kikhernettä, seesamia sekä rypsiöljyä. Tuote on gluteeniton, maidoton ja sopii myös vegaaniruokavalioon. Saatavana hyvinvarustetuista ruokakaupoista.   Tässä Raadin arvio tuotteesta: Monikäyttöinen porkkanahummus on maukas ja terveellinen vaihtoehto perinteisille dippikastikkeille ja levitteille. Tuote tekee tunnetuksi suomalaisille uutta, kansainvälistä ruokalajia hyödyntäen kotimaisia raaka-aineita. Sopivankokoinen pakkaus, joka on helppo viedä mukana vaikka piknikille.

Julkaistu: syyskuu 21, 2015 12:12Presidentti Sauli Niinistö ja Maatalousministeri Jari Koskinen seurueineen vierailivat Moskovassa Prodexpo messuilla tiistaina 12.2.2013.

Niinistö-150x150FCC1-150x150foodfrom-finland-150x150display-150x150

Julkaistu: syyskuu 21, 2015 12:10Uusi Silva Suklaa juustolevite

Silva suklaa -juustolevite on uusi, ihanan suklainen levite. Sen valmistaa gourmet-levitteisiin erikoistunut Jokilaakson Juusto Oy Jämsässä. Silva suklaa -juustolevite on ainutlaatuinen: paljon makua, runsaasti proteiinia mutta vain vähän hiilihydraatteja. Jokilaakson Juuston valmistusmenetelmän ansiosta juustopohja ja suklaan hienostunut maku muodostaa levitteessä harmonisen makunautinnon. Silva-levite antaa uusia mahdollisuuksia juustolevitteen käytölle. Tuote sopii erinomaisesti niin leivän ja keksin päälle sekä leivontaan. Maistuu myös välipalana sellaisenaan.

Suklaalevitteen lisäksi Silva-sarjaan kuuluvat Leipäjuusto-, Japaninpiparjuuri- eli Wasabi-, Mustaleima-, Chevre-, Cheddar-, Aurinkokuivattu tomaatti-mozzarella- ja kestosuokikit Savuporo- sekä Mustatorvisieni-juustolevitteet. Kaikki herkulliset makuvaihtoehdot on valmistettu aidoista ja alkuperäisistä raaka-aineista. Chevre tehdään 100 % vuohenjuustosta ja Savuporo suomalaisesta kylmäsavustetusta poronlihasta. Mustatorvisieni sisältää 8 % aitoa sientä ilman aromilisiä ja leipäjuusto valmistetaan suomalaisesta leipäjuustosta.

Silva-levitteitä saa K-kaupoista ja S-ryhmän myymälöistä sekä monista muista yksittäisistä hyvin varustetuista elintarvikeliikkeistä kautta maan. Silva-levitteet maksavat noin 2,0-2,5 euroa/ 150 gramman rasia. Jokilaakson Juusto valmistaa Jämsän tehtaallaan Silva-juustolevitteiden lisäksi ILO Hummus -kasvislevitteitä. Se on maidoton, runsaasti proteiineja sisältävä levite, joka tunnetaan Välimeren ruokavaliossa. Silva -juustolevitteille on myönnetty kotimainen avainlipputunnus. ILO Hummus -sarja oli Elintarviketeollisuusliiton järjestämän Tähtituotekilpailun finalisti vuonna 2008 ja Silva -juustolevitteet vuonna 2005. Silva on perinteinen suomalainen juustomerkki, joka tuli alunperin markkinoille Osuuskunta Enighetenin Helsingin tehtaan valmistamana vuonna 1956. Silva-juustomerkin pitkiä perinteitä kunnioittaen uudistetun Silva-sarjan kaikki tuotteet valmistetaan Jokilaakson Juuston juustotehtaalla Jämsässä.

Julkaistu: syyskuu 21, 2015 12:00Jokilaakson Juusto Oy

Jokilaakson Juusto Oy